Bo cała kącina to jedna rodzina
Nie ważne czy Czajak, Robak czy Ptaszyna
Bo cała kącina to jednak rodzina
nie ważne czy z góry z dołu czy z Sarczyna
Kącina kącina od tego się zaczyna
Nie ważne czy chłopak nie ważne czy dziewczyna
No dobrze napisałas o tych simsonach ale widze ze bartek stworzył nowe forum a daria sie nadal nic nie pisze.
A tak to ja tez kursuje szkoła dom ale na SIMSONIE tylko pogoda czasami mi nie dopisuje .Ale do krakowa moze sie kiedys wybierzemy. Tylko dla całej naszej paczki to by czeba było wynajac BUSA tego co jezdzi do KĄCINY:) Widze ze naj aktywniejszymi osobami na tym forum sa Iwonka i Agata .
A ja niechce dostac parasolem po głowie ani gdzie indziej wiec tez sie przyłaczam
kurcze zapomniałem pisać na forum pszepraszam!;Dno słuchajcie iwonki bo dostaniecie po dupie i bendziecie płakać bo ja wiem jak to boli;D no i maci sie ruchać na tym forum ;D no a cotam u ciebie iwonko słychać?;D
Ostatnio edytowany przez Robaczek (2008-10-01 17:03:25)
o jaaaaa!!! Dziękuje za wasze poparcie:);;**
może w końcu faktycznie coś się zacznie dziać.. hihihi
a co z reszta? bo nie wiem czy parasol szykować czy nie;D
bo ja tu się trudzę wysyłam do wszystkich wiadomości na nk aby zajrzeli na forum
a o ni nic:(
nie mówię o tych którzy piszą!
ale naprawdę dziwne żeby się ruch zrobił to muszę parasolem grozić;p
a ci co nie piszą to chyba lubią sadomaso!^^ buhahhaah
taki żarcik;p;D
hmmm o może faktycznie bus był by potrzebny albo hmmm.. pomyślmy
WIEM!!!
TRAKTOR+PRZYCZEPA= DUŻO MIEJSCA;D
hihihi wolno bo wolno ale zajedziecie
chociaż w sumie traktor można podrasować;p heeh żeby jechał tak hmm z 90/h a tak w ogóle bo tak się zastanawiam.... (teraz padnie inteligentnepytanie;p)......ile taki normalny traktor może jechać najwięcej?;>
zawsze sie nad tym zastanawiałam..;p
może mnie ktoś oświeci??
AAAA właśnie Robaczku mój kochany my się tu nie możemy RUCHAĆ !! BO JESTEŚMY RODZINĄ!;p a poza tym sex przez internet.... to nie było by nic ciekawego, to by była jedna wielka internetowa orgia <lol> ;p ja mam robaczku przez Ciebie skojarzenia... a to podobno starsi gorszą młodszych a tu na odwrót;p hehh no ale za to Cie właśnie robaczku uwielbiam(chodzi o poczucie humoru oczywiście żeby nie było że ja o jakichś brzydkich rzeczach mówię!się znaczy pisze...;D
)
noo i jeszcze napisze ż chyba nie ma sensu zmieniać forum(Bartek nie bij mnie proszę;p)
bo zanim się wszyscy zapiszą i w ogóle to minie rok albo i dwa a ja znowu bede musiała parasolka straszyć!;p
A tak po za tym co u mnie?? hmm sumie to lajcik dziś po tygodniu choroby poszłam do szkoły <jupi> dziwne ale ucieszyłam się z tego faktu;p masakraa w domu już nie miałam co robić;p nudaa... w ogóle jestem niedobra dzisiaj z klasa na uciekliśmy z biologi( ale cii!;p) i o dziwo poszła cała klasa heeh fajnie było;p a najlepsze jest to że poszliśmy na plac zabaw hehh a starsze panie patrzyły sie na nas jak na jakieś małpy w zoo ale to pomijam;p bo przecież byliśmy grzeczni..;D
gdy skończyliśmy się "huśtać" ruszyliśmy na polski z wychowawczynią nikt nie zorientował się że klasa 1c zrobiła sobie mini wycieczkę;p;d koniec!;p
no ale najgorsze jest to że mam tyle materiału do nadrobienia że jak przepisze wszystkie zeszyty i mi ręką nie odpadnie to będę świętą!;p
chociaż szczerze mówiąc po napisaniu tego posta juz mnie ręka boli;p
więc aby nie robić wam więcej moich wypocin do czytania kończę!;p
No i czekam na odpowiedzi co tam u was?
Z poważaniem
święta ale żywa Iwonkaa z krakowa i limanowej;p
;*******
aaa i uważajcie nasteppnym razem napisze książkę!;DD
tym miłym akcentem kończę mego posta buziaki:***
no morze zacznie sie coś dziać ?a jaci powiem rze tak naprawde traktor jedzie 40h;P o to narzeszcie wyzdrowiałaś po tylu dniach to pewnie ći sie niechce rano stawać do szkoły
to miałaś fajnie jak uciekliście z lekcji bo ja tesz tak bym chciał
a inni się napewno się nie skapli bo pewnie mieli w głowie nauke:please: no a pszes komputer nie da się ruchać bo bo mugłby zazdrościć
a unas wszystko ok
Ostatnio edytowany przez Robaczek (2008-10-03 15:52:53)
czajami napisał:
... ale widze ze bartek stworzył nowe forum...
Założyłem po to że to takie marne a jak forum kąciny to musi być zaj***** a daria nic nie robi z nim. Ale pertraktuje z daria na ten temat
btw.Ja mogę od kumpla pożyczyć takie autko na 9 osób
Sory ze nie pisałe ale zapomniałem o tym forum. No a bartek ma racje ze Daria zaniedbuje to forum to moze zastanówcie sie czy przenosimy sie do bartka . A u mnie kicha bo simson rozwalony bo miałem wypadek samochud mi wyjechał przed koła no i BUM ale to nie była moja wina tylko jego ja jechałem główna a on właczał sie do ruchu ni i tera wszystko mnie boli bo ja leciałem jakies 3 m po asfalcie a co najfajniejsze to DMUCHAŁEM W ALKOMACIK . A mój traktor jedzie ok.30-40 to nim by my jechali 2 dni .Bartek zrub prawo jazdy i przyjezdzaj po nas !!!!!!!!!!!!11
NO TO ZRÓBMY PRZEPROWADZKĘ NA http;//www.kacina.jun.pl/ TYLKO REJESTRUJCIE SIĘ SZYBKO I KONTYNUUJEMY ROZMOWY JUŻ NA NOWYM FORUM OKI???
a no tak wyzdrowiałam! i faktycznie nie chce mi się wstawać.. no ale co zrobić;/
w ogóle teraz mi plan zmienili i mam codziennie na 8;00 buu...
ale przynajmniej w poniedziałek i środę kończę o 12:20^^ ;D
oo dziękuje Robaczku za odpowiedz w sumie 40/h to nie tak mało;p buhaha
się podrasuje i będzie 100/h
aa 2 dni to byś Cie może nie jechali.. bo rower byś cie za jeden dzień dojechali..;p
nie było by tak źle;)
a na prawo jazdy Bartka to jeszcze poczekacie;p
jejjku.. jaki wypadek?!
ale nic Ci się nie stało?
co za idiota z tego gościaa! dostaniesz odszkodowanie??
a Simson całkiem rozwalony??
a co do alkomatu to ja też dmuchałam jak byliśmy na wycieczce w izbie wytrzeźwień ;D
buziaki;**
odpowiadajcie już na nowym forum!
Ostatnio edytowany przez Iwonka (2008-10-04 13:16:28)