Bo cała kącina to jedna rodzina
Nie ważne czy Czajak, Robak czy Ptaszyna
Bo cała kącina to jednak rodzina
nie ważne czy z góry z dołu czy z Sarczyna
Kącina kącina od tego się zaczyna
Nie ważne czy chłopak nie ważne czy dziewczyna
no to rozruszajmy to forum..!;D opowiedzcie co tam na kącinie ciekawego się dzieje..? Bo u nas w Krakowie nudy nie ma co robić.... kursuje szkoła dom szkoła dom i tak w kółko;p chętnie bym się od tego oderwała i zawitała do was ale nie wiem kiedy mi się to uda... mam nadzieje że w najbliższym czasie;p a może ktoś z was przyjedzie do nas do Krakowa..?;> Tomuś masz skuter wykorzystaj go i przyjeżdżajcie z Michałem;p aa właśnie robaczku bo herbata już całkiem wystygła chyba w dużych korkach stoisz?;p
Buziaki dla wszystkich;*
PS: czekam na liczne odpowiedzi żeby nie było ze na forum pustki są w końcu po coś zostało ono stworzone!
TrzymajCie się!;**
Ostatnio edytowany przez Iwonka (2008-09-27 12:07:55)
zaspałeś?wstydź se Robaczku wstydź;p heeh no ale trudno nastaw 5 budzików i wsiadaj na motorynkę bo robię dla Ciebie jeszcze jedna herbatkę buahahha także ni przyjmuje usprawiedliwień!;p chyba że Ci tata napisze xD oo to z czym mu podpadliście że się obraził?;p mówcie mówcie chętnie się dowiem..;p
Aaa.. Agatko o ta herbatkę na którą miał do mnie przyjechać!! ale wystygła.. i po herbatce;p
ale jak pisze wyżej obie następna to zabierz się z robaczkiem to tobie tez zrobię!
a co u reszty Tomasz! co się nie odzywasz?!;p
aa i pani administrator daria tez by mogła się pochwalić co u niej;)
Gorące buziaki dla wszystkich;** ;**
Nie ma problemu będzie szarlotka!
Tylko żeby mi gości nie brakło!;(
bo jak nie przyjedziecie a zrobię ta szarlotkę to sama ją zjem i przytyje ii będę gruba iiii nikt mnie nie będzie lubił... i będę brzydka
iiiii będziecie mieć moje zbędne kalorie na sumieniu!!!xDxD
noo chyba nie chcecie dopuścić do takiego scenariusza..?!;p
także paliwo do baków i w drogę!
przepraszam ale dopadła mnie wieczorna głupawka!;p <lol>
Z racji tego że owe forum jest zaniedbane stworzyłem nowe co prawda jeszcze nad nim pracuje ale już wygląda lepiej. Po drugie jest na lepszym serwerze więc będzie szybciej działało. http://kacina.jun.pl Bartek K
Ostatnio edytowany przez bartus118 (2008-09-30 19:32:31)
będę czekać z utęsknieniem...
ejjj ale czemu nikt więcej nie pisze??!!!
hę..?!
Agatko my dwie to chyba za całą kącinę robimy;DD
hihihiiiih
dobrze że chociaż ty jesteś ze mną;p;*
my kobiety musimy się wspierać!;p
noo a reszta niech się wstydzi!!;p
bo wszyscy chcieli forum zakładać a teraz nie ma kto pisać! a feee!!
wstyd kochani moi wstyd!;p
muszę was nawrócić! będziecie dostawać parasolem po dupkach albo głowach(jak kto woli;p) jak Robaczek gdy przeklinał, on wam opowie jak to fajnie jest;p
prawda Robaczku? heehhe
także jeśli chcecie uniknąć złowieszczej mocy parasola piszcie coś!
Agatko musimy ich ustawić do pionu!!;p
chyba się ze mną zgodzisz?;>
no bo przecież "cała kącina to jedna rodzina". A rodzina musi utrzymywać ze sobą kontakt!))
Pozdrawiam uwielbiam i tęsknie Iwonkaaa samo ZuOOO!! ;****
trochę się rozpisałam...;p